Szénhidrát diéta: élvezd a legfinomabb falatokat (szinte) lemondás nélkül!
2014. október 07. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Szénhidrát diéta: élvezd a legfinomabb falatokat (szinte) lemondás nélkül!

Képzeljétek, az a megtiszteltetés ért, hogy Ur Anita, vezetői kompetencia-fejlesztő, tréner, coach, az Örömterv blog írója és az Örömterv coaching önfejlesztő program megálmodója interjút készített velem, amit a blogján és Facebook oldalán is olvashattok:

 

 

 Az interjú további részét és a recepteket IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr66766675

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Igazi olasz nemzeti kincs: a Nutella 2014.10.17. 09:42:42

Ha olasz lennék, bizonyára sem a pizzát, sem a fagyit, sem az arab pörkölésű kávét, de még a Ferrarit se tartanám oly nagyra, mint a Nutellát. A Ferrero család találmánya immár 63 éve (mai nevén pedig pont 50 éve) a világ egyik kedvenc reggelije vagy d...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpiller 2014.10.07. 14:37:32

Bár férfi létemre a terhességi cukorbetegség nem nagyon veszélyeztet, a következő kutatási eredményt mindenkinek a figyelmébe ajánlom: A pre-cukorbeteg állapotban lévők és a fel nem tárt cukorbetegségben szenvedők száma megegyezik a tényleges cukorbetegek számával. Aki MÉG NEM cukorbeteg és a túlsúlyából hajlandó 10%-nyit fogyni, nos ezzel a lépéssel a cukorbetegség kockázatát a FELÉRE! csökkentheti! Ez jó hír. A rossz, hogy azok az első szülött fiúk, akiknek az édesanyjuk bármilyen cukor problémával szembesült 90% körüli arányban cukorbetegek lesznek. Nos édesanyák, erre figyeljenek amikor fiúkat szülnek és szép duci kisgyereket nevelnek fel. Amúgy egy sikeres 25 kilós fogyókúra után a még hátra lévő 16 kiló elvesztésének történetét kísérem nyomon a fogyok16kilot.blog.hu oldalon. Magamról írok, magam hajtom végre!

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2014.10.07. 14:45:17

@jpiller: Szia! Gratulálok a fogyásodhoz. :-)
Ide tudnád linkelni azt a cikket, ahol erről a kutatási eredményről olvastál? Köszönöm! :-)

jpiller 2014.10.07. 16:01:17

Természetesen:
Éppen innen kiindulva szeretném, ha az emberek egy kicsit legalább a fejükhöz kapnának!
Azért még azt hozzá tenném, hogy édesanyám elsőszülött fia vagyok, életemben nem volt gond a cukrommal, pilóta voltam. Egy belgyógyász, édesanyámat vizsgálva mondta, hogy nekem is kellene egy terheléses cukor vizsgálat. Jól tettem, hogy elmentem,azóta nem eszem cukrot, és a blogomban leírt dolgokat erőltetem magamra :-) Ezt a blogot olvasva már az erőlködés sem lesz annyira erős!
cukorbetegsegek.hu/alapismeretek/mi-a-pre-diabetesz.html#axzz3FT2FY3w7

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2014.10.07. 16:04:51

@jpiller: Köszönöm, hogy leírtad, a linket is! Ez szerintem is egy fontos információ! :-) Örülök, hogy tetszenek a receptek! :-)
süti beállítások módosítása