Csokis-mézeskalácsos cukormentes szaloncukor
2014. november 28. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Csokis-mézeskalácsos cukormentes szaloncukor

Cukorbeteg vagy, jön a karácsony, és szaloncukrot ennél? Elsőre ez nem is tűnik olyan könnyűnek, igaz? Bár manapság már van 1-1 jobb minőségű szaloncukor a piacon, azért a többség elég kiábrándító. A diabetikus felhozatal pedig pláne elszomorító. A cukormentesnek kikiáltott házi változatoknak pedig a fő alkotóeleme többnyire valamilyen aszalt gyümölcs. Ami finom és jó, csak épp cukorbetegeknek nem jó.

Ma egy olyan receptet hoztam, ami tényleg isteni finom, egyszerű elkészíteni, és garantáltan nem hemzseg se cukortól, se aszalt gyümölcstől. Mi lehetne karácsonyibb hangulatú a mézeskalácsos szaloncukornál? Ugye jól hangzik?

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr986941493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindenannyi 2014.11.29. 19:53:33

"10 dkg őrölt cukormentes mézeskalács"

Tök jó recept, de áruld el kérlek, hogy ezt a hozzávalót hol lehet beszerezni?

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2014.11.29. 20:10:01

@mindenannyi: Szia! :-) A recept végefelé találsz egy linket egy cukormentes mézeskalácsreceptről, de belinkelem ide is:
dietakesalmok.blog.hu/2014/11/25/szuper_szezamos_mezeskalacs
süti beállítások módosítása