Mandulás-meggyes cukormentes szaloncukor
2014. december 04. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Mandulás-meggyes cukormentes szaloncukor

Ha péntek, akkor jöjjön az ígért szaloncukor receptje! Hogy még csak csütörtök lenne? Sebaj! A csokis-mézeskalácsos cukormentes szaloncukor nagy sikerére való tekintettel egy nappal előbb láthatjátok, és ha látjátok, ki is próbálhatjátok! Hogy mit? Az isteni mandulás-meggyes szaloncukrot, természetesen szintén gondolva a cukorbetegekre! :-)

Ez tényleg egy pofonegyszerű recept, kevés hozzávaló, semmi fakszni. Cserébe széles mosoly a család, a barátok és a rokonség részéről. Ha az ünnepekig nagy a hajtás, ez még az utolsó pillanatban is elkészíthető, érdemes a kedvencek közé elmenteni. :-)

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr146957583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madaras Gizella Aliz 2017.03.12. 04:39:14

Vajon meddig tarolhatok ezek a finomsagok? Koszonom :)

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2017.03.12. 04:44:59

@Madaras Gizella Aliz: Szia! Légmentesen záródó dobozban, hűvös helyen (de nem hűtőben) pár hétig simán eláll, már ha marad! :-)
süti beállítások módosítása