Csokiba mártott mézeskalácsálom
2014. december 05. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Csokiba mártott mézeskalácsálom

Mindig szerettem a finom csokiba mártott puha mézeskalácsokat, viszont sajnos cukorbetegként a bolti verziót nem ehetjük. Ennek kapcsán jött, hogy mi lenne, ha a múltkori mézeskalács receptjét kicsit továbbgondolnánk. Így született meg ez az isteni, egyszerű, házi fekete ribizli lekvárral összetapasztott, csokoládéval bevont mézeskalácsálom. :-)

A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr376961047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn Vörös 2016.11.05. 18:07:44

Szia! A 4 fajta Liszt helyett nem lehet csak tk.tönkölylisztből készíteni? Vagy helyettesíteni Vmelyiket esetleg zabpehelyliszttel? Mennyire van jelentősége a 4 fajta lisztnek? Köszi ;)

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2016.11.05. 18:17:06

@Adrienn Vörös: Szia! Egy az egyben nem csinálnám teljes tönköllyel, zabpehelyliszttel pedig nem próbáltam. A maglisztek természetes módon csökkentik a mézeskalács szénhidráttartalmát, és mindkettő olyan, ami növeli az ízélményt. Ettől függetlenül persze csinálhatod pl 70/30%-ban teljes kiőrlésű és fehér tönkölyliszttel, de kérlek, vedd figyelembe, hogy úgy magasabb lesz a mézeskalács szénhidráttartalma.
süti beállítások módosítása