S.O.S. cukormentes szaloncukor-válogatás nem csak halogatósoknak
2014. december 20. írta: Nóri, Diéták és Álmok

S.O.S. cukormentes szaloncukor-válogatás nem csak halogatósoknak

Bárhogy is szeretnél, nem tudsz sok időt tölteni az ünnep előkészületekkel? Íme egy kis segítség, ha saját magad készítette ajándékot adnál és időd sincs nagyon rohangálni ajándékok után. Most még pont van pár nap elkészíteni őket, akár munka után, ha még nem tudsz szabadságra menni.

Sokan kérték, így összeszedtem egy bejegyzésbe az idei cukormentes szaloncukrok receptjeit. Érdemes lementeni is jövő karácsonyra, de ha még elmaradásban vagy a karácsonyi meglepetésekkel, ezzel is örömet szerezhetsz rokonoknak, barátoknak és vendégeidnek. A cukorbeteg ajándékozottak pedig kifejezetten hálásak lesznek ezért az ajándékért! Alapvetően mindhárom gyors recept, kettő belőle abszolút egyfordulós! Jöjjenek a receptek! :-)

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr807000381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása