Egyszerű zöldbableves
2015. január 27. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Egyszerű zöldbableves

Vannak napok, amikor az ember fáradtan nem vágyik másra, csak egy jó tányér levesre este, és ha még sokat bíbelődni sem kell vele, az plusz áldás. Ma egy igazán egyszerű, hagyományos levest hoztam, ami prímán beilleszthető a cukorbetegek/IR-esek szénhidrát diétájába. Semmi fakszni, egyszerűség a jelszó mára! :-)

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr437115875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élhetetlen 2015.01.28. 20:08:06

Csak lázadok. Miért kell minden ételbe foghagyma? Ha kihagyod, és megszórod szárított, őrölt tárkonnyal, sokkal finomabb lesz.

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2015.01.28. 20:10:31

@élhetetlen: Nincs mindenben fokhagyma, de lázadni ér! :-) Ezek szerint - szerencsére - te is megtaláltad a számodra tökéletes verziót! :-)

Szente Kornélia 2015.04.19. 07:23:14

Eszembe nem jutott eddig köményt rakni a zöldbablevesbe, de telitalálat, köszi! (egész volt csak itthon, de bátran beletettem ;)
süti beállítások módosítása