Illatos diós-mascarponés tészta csirkével
2015. január 29. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Illatos diós-mascarponés tészta csirkével

Sokan szeretjük a tésztákat, azt hiszem, ez nem újdonság. Hogy miért? Mert isteni és hihetetlenül változatos szószokat lehet rá készíteni. Ma pont olyan receptet hoztam Nektek, amiben egy finom szószt mutatok be, ami abszolút ínycsiklandó és élvezhető az alternatív tésztákkal is, és az elkészítése maximum 30 percet vesz igénybe! Önbizalom-növelő recept kezdő háziasszonyoknak is! :-)

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr807121801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Térkomponáló 2015.01.31. 13:32:48

Elkövettem. :-) Hihetetlenül ízletes. Köszönöm! ;-)

Kyria 2015.01.31. 13:35:47

Kevesebb energiatartalom lehetne benne, ha mascarpone és tejszín helyett Philadelphia Light krémsajt és egy kis tejföl lenne a keverék, illetve picit gyanús az a rozmaring mennyiség: 4-5 csomó nem gondolnám, hogy 1 teáskanállal egyenértékű.

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2015.01.31. 13:39:33

@Kyria: Szíved joga így készíteni, biztos így is nagyon finom. :-) A szárított fűszereknek általában intenzívebb az ízük.
süti beállítások módosítása