Sütőben sült omlós cukkinis fasírt
2015. szeptember 20. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Sütőben sült omlós cukkinis fasírt

Nyáron már többször is elkészítettük, de valamiért mindig elfelejtettem lefotózni, megmutatni, pedig ez a fasírt valami isteni, valósággal szétomlik a szánkban. Könnyű, mégis tartalmas, ráadásul – mivel sütőben sült – jóval egészségesebb a bő olajban sült társainál. Teljes kiőrlésű kenyeret használtunk az összeállításánál, így cukorbetegek és inzulinrezisztensek is nyugodtan ehetnek belőle, de szerintem az egész család örömmel fogja falni! Mivel ez egy viszonylag nagy adag, nyugodtan fagyasszuk le a maradékot aranytartaléknak, mindig jól jön! :-)

A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr27803912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika Sinka 2015.09.28. 21:41:27

Hasonlót szoktam én is sütni, plusz teszek bele még reszelt sárgarépát (reszelt sajtot is), pici tejszín , valamint kevés korpa, ízlés szerint magok (szezám,- len,- napraforgó mag).

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2015.09.29. 10:30:29

Igen, azt hiszem, ez is olyan, ahol tényleg csak a fantáziánk szabhat határt. :-)
süti beállítások módosítása