Káposztás cvekedli: egy megosztó klasszikus
2016. szeptember 15. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Káposztás cvekedli: egy megosztó klasszikus

Gyanítom, ez a recept se dönt majd olvasói csúcsot, mert ez is egy tipikusan olyan étel, amit vagy utál valaki, vagy imád, átmenet nincs, illetve itt is két táborra szakad még ezen belül is a jónép: valaki esküszik az édes verzióra, valaki pedig a sós-borsosra. De a legjobb, amikor valaki a sós-borsosat még meg is porcukrozza. Nos, én nem akarom senki ízlését befolyásolni ebben, mivel én mindkét verziót imádom! Durum- vagy teljes kiőrlésű tésztával még akkor is becsempészhetjük az étrendünkbe, ha cukorbetegek vagy inzulin-rezisztensek vagyunk. Hús vagy sült kolbász mellé köretként is szuper. :-)

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr4711710513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orosz Attila 2016.09.18. 18:42:43

Kizártnak tartom, hogy ezt, így kipróbáltad!

Egy kiló káposzta húsz deka tésztával?
Így a káposztában itt-ott lézengene egy kis tészta!

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2016.09.18. 18:45:43

@Orosz Attila: Pedig de! A káposzta nagyon összeesik dinsztelés közben. Épp az egyik posztom alatt írta valaki, hogy ő 2,5 kg káposztát készít fél kg tésztával, ergo az arány ugyanaz. :-)
süti beállítások módosítása