Gyömbéres-csicsókás sütőtökleves
2016. október 18. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Gyömbéres-csicsókás sütőtökleves

Sokáig nem tartozott a sütőtök a kedvenceim közé, olykor enyhén még ki is rázott a hideg, amikor láttam, szüleim milyen nagy élvezettel eszik. Aztán még hajadon leányként főztem belőle egy levest, nagyjából azt hiszem akkor, amikor lényegében mindenféle zöldségből már-már mániákusan elkezdtem levest főzni, és isteni lett…aztán volt, hogy annyira meglódult a kezemben a fehérbors, hogy csuklórohamot kapott a fél asztaltársaság, a másik fele meg vízért esdekelt…:-D

Tudom, hogy a sütőtök is megosztó, ráadásul van, aki szerint tiltólistás, ha cukorbetegként vagy inzulin-rezisztensként szénhidrát diétát kell tartanunk. Ezt mindenki saját belátására bízom. Nem gondolom, hogy napi szinten szerencsés enni, pláne krémlevesként, de néha belefér. Most egy olyan - hidegben jóleső - variációt ajánlok a figyelmetekbe, amely könnyen elkészíthető, tartalmas, melengeti a testet, mégsem növeli a zsírpárnákat.

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr3611818711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása