Parmezános-répás falatkák
2014. augusztus 11. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Parmezános-répás falatkák

Egészséges és gyors? Répától irtózó gyerekek is megeszik? Uzsonnának, vacsorának, főzelékre feltétnek, és csak úgy magában nassolni is tökéletes. :-)

Ma egy nagyon gyors receptet hoztam Nektek, amit nyugodtan ehet cukorbeteg/inzulinrezisztens/lisztérzékeny. Könnyű elkészíteni, és garantáltan elégedett csönd veszi körül az embert, míg a család eszi. :-)

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr116594985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzs 2014.09.12. 14:47:08

Elkészítettem tegnap! Fogalmam sincs, neked hogy lett ennyi hozzávalóból 10 db, én megdupláztam, és 6 db lett összesen. :o Igaz, nem lapítottam le teljesen, csak egy kicsit.
Illetve nem parmezánnal készítettem, mert nem szeretem az ízét, hanem Karavánnal.

De nagyon finom! Felturbóztam zöldfűszerekkel, és fokhagymás tejfölbe mártogattuk!

(és ismét rájöttem, hogy utálok répát reszelni..)

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2014.09.12. 14:49:40

@mzs: De jó, hogy kipróbáltad! :-) Azért ha 6 db lett összesen, gondolom, nem falatka méretű. ;-)
Örülök, hogy ízlett! :-)

Tihanyi Anikó 2015.01.16. 20:56:39

Most sült ki a dupla adag. Férjem első megjegyzése az első után:"Mennyi van még? Ebből még 50-et meg tudok enni.":) Hát sajnos csak 16 db van, de gondolom nem tart majd sokáig.:)
Egyébként ennek ropogósnak kell lenni? Nekem nem lett az, pedig azt hittem picit ropogós lesz.
Köszi a receptet!

Nóri, Diéták és Álmok · http://dietakesalmok.blog.hu/ 2015.01.16. 21:16:32

@Tihanyi Anikó: Szia! A répa miatt nem lesz igazán ropogós. Viszont ha alacsonyabb hőfokon sütjük hosszabb ideig, jobban elpárolog belőle a nedvesség. Na, ezt majd bele is írom. :-)
Köszi, hogy kipróbáltad! :-)