Ropogós rántott hal a sütőből
2015. április 16. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Ropogós rántott hal a sütőből

Azt hiszem, sokan szocializálódtunk rántott húson, sok háztartásban szinte kötelező fogás vasárnaponként. Viszont amikor szembesülünk a cukorbetegséggel/inzulinrezisztenciával, szinte ez az egyik étel, amiről helyből letiltanak a fehérlisztbe és fehérkenyérből készült zsemlemorzsába forgatás miatt. DE! Ha mindezt teljes kiőrlésű lisztre és teljes kiőrlésű kenyérből készült zsemlemorzsára cseréljük, sőt még az olajfürdő helyett is a sütőt választjuk, nem csak egészségesebbé, de szénhidrát diétába illeszthetővé is tesszük. Több variáció van erre, én most első körben egy így készült rántott halat hoztam Nektek, fogyasszátok egészséggel! :-)

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr137374014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.