Céklás-tökmagos bulgur sajtropogóssal
2015. november 30. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Céklás-tökmagos bulgur sajtropogóssal

Láttam, sokan szerettétek a céklás-diós bulgur receptemet, nálunk is nagy népszerűségnek örvend. Ma egy picit átvariált verzióját hoztam el Nektek, szerintem így is nagyon finom. Nem csak pirított tökmag került a dió helyére, hanem ropogós sajtfalatkákkal szórtam meg a tetejét. Hidegen, melegen, köretként is szuper, de akár önálló ételként is megállja a helyét! Ha előző nap az esti filmnézés közben megpároljuk vagy megsütjük a céklát, rengeteg időt spórolhatunk az elkészítésével. Végszükség esetére pedig már kisebb szupermarketekben is kapható főtt cékla. Cukorbetegek, inzulinrezisztensek nyugodtan beilleszthetik szénhidrát diétájukba. :-)

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr368128352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása