Nagyon sokan kértétek, hogy tegyek közzé olyan kalácsot, amit cukorbetegek és IR-esek is megehetnek és még finom is. Nem is olyan könnyű mutatvány, ha szeretnénk, hogy a teljes kiőrlésű liszttől ne legyen fűrészporos az egész. Na, ez a kalács annyira jól sikerült, hogy sok minden eszembe jutott, miközben ettem (többek között, hogy Ti is mennyire örülni fogtok), de a szenvedés és a fűrészporosság pont nem! Igazából még elkészíteni sem nehéz, az eredmény pedig minden munkáért kárpótol. :-)
Hétvégi vendégségben is könnyű sikert aratni vele, arról nem is beszélve, hogy ha a társaságban cukorbeteg/IR-es is van, vagy szimplán csak egészségesebben étkezik, hogy fog örülni! Mivel ez egyre több embert érint, ezért az odafigyelésért sokan hálásak lesznek!
A recept további részét IDE KATTINTVA találod.