Puha márványos kalács
2015. január 22. írta: Nóri, Diéták és Álmok

Puha márványos kalács

Nagyon sokan kértétek, hogy tegyek közzé olyan kalácsot, amit cukorbetegek és IR-esek is megehetnek és még finom is. Nem is olyan könnyű mutatvány, ha szeretnénk, hogy a teljes kiőrlésű liszttől ne legyen fűrészporos az egész. Na, ez a kalács annyira jól sikerült, hogy sok minden eszembe jutott, miközben ettem (többek között, hogy Ti is mennyire örülni fogtok), de a szenvedés és a fűrészporosság pont nem! Igazából még elkészíteni sem nehéz, az eredmény pedig minden munkáért kárpótol. :-)

Hétvégi vendégségben is könnyű sikert aratni vele, arról nem is beszélve, hogy ha a társaságban cukorbeteg/IR-es is van, vagy szimplán csak egészségesebben étkezik, hogy fog örülni! Mivel ez egyre több embert érint, ezért az odafigyelésért sokan hálásak lesznek!

 A recept további részét IDE KATTINTVA találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietakesalmok.blog.hu/api/trackback/id/tr67098455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vincere 2015.03.23. 14:37:59

hello, a hétvégén megcsináltam, és nagy sikert aratott! a páromnak is nagyon ízlik, pedig ő nem cukros. életemben először sikerült a kelt tészta...
süti beállítások módosítása