Szeretek olyan ételekhez nyúlni, amiket régen kifejezetten nem szerettem, és általánosságban sem örvendenek túl nagy népszerűségnek (bizonyára nem döngetek majd látogatottsági rekordot), PEDIG! A paradicsomos káposzta csúcs kaja szerintem – hozzáteszem – kb. 30 éves koromig már a gondolattól is kifutottam a világból, most meg lelkesen terjesztem az igét. Miért is? Egyrészt baromi egyszerű recept, másrészt tele van rostokkal, ásványi anyagokkal, kifejezetten pénztárcabarát étel, és szénhidrát diétába is illeszthető, ergo cukorbetegek és IR-esek is ehetik. Ráadásul egész jól variálható, a későbbi bejegyzésekben mutatok is rá variációkat! Aki továbbra is húzza a száját, menjen végig a hozzávalókon! Külön-külön mindet szeretjük? Akkor egyben ugyan miért lenne már rossz?
A recept további részét IDE KATTINTVA találod.